Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Zoekmachine adverteren

De concurrentie binnen zoekmachines is groot. Dit betekent dat je jouw campagnes slim moet opzetten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale balans tussen kosten en converterend verkeer. Lees hier hoe we dat doen, met zoekmachine adverteren.

Zoekmachine adverteren: de voordelen

  • Genereer traffic door snel je potentiële klant te bereiken
  • Adverteer gericht op basis van zoekgedrag, locatie en tijd
  • Je betaalt alleen voor bezoekers
  • Met zoekmachine adverteren zijn campagnes meetbaar
  • Beste resultaat door een op maat gemaakte aanpak
  • Fingerspitz is Google Premier Partner

Zoekmachine adverteren: waarom?

In één zin: met adverteren in zoekmachines bereik je potentiële klanten op het juiste moment. Adverteren in zoekmachines is een succesvolle manier om zoekgedrag te converteren naar online bezoekers en conversies. Zoals een contactaanvraag, offerte of de verkoop van producten. Wij hebben voor jou een succesvolle aanpak ontwikkeld voor Google AdWords, Bing en Yahoo. Fingerspitz ontwikkelt en beheert jouw campagnes en maakt gebruik van de nodige techniek zoals bijvoorbeeld feed management tools. Wanneer gewenst werken we samen met jullie online marketing team en geven we strategisch advies en trainingen.

Effectief en slim adverteren

Voor zoekmachine adverteren kiezen we er voor om campagnes gedeeltelijk te automatiseren. Zo schrijven we voor AdWords scripts om biedingen te managen. Deze worden ingezet op basis van het gedrag van de potentiële bezoeker. Daarnaast handelen we ook op basis van interne factoren. Is bijvoorbeeld een product niet meer op voorraad, dan wordt deze advertentie niet meer getoond in de zoekmachines.

Onze werkwijze bespaart tijd en budget!

Alles over Zoekmachine adverteren?

Lees onze Online marketing 101 - Zoekmachine adverteren, en kom te weten hoe je Google AdWords-campagnes kunt maximaliseren voor de allerbeste campagnes!

Zoekmachine adverteren inzetten voor jouw bedrijf?

Laat een van onze SEA specialisten meekijken naar mogelijke kansen. Bel ons, stuur een mailtje of laat een bericht achter. Samen creëren we het beste plan voor een optimaal resultaat.