Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Bing Ads

Zoek je een slim kanaal met lage kosten? Veel bedrijven zijn nog niet actief met Bing. Daarom realiseer je hier bezoekers tegen lage kosten. Bing Ads zijn een sterke aanvulling op je online mix.

Deze klanten gingen je voor

  • LampenOnline
  • Tremco illbruck

Bing Ads als adverteerkanaal: de voordelen

  • Er is minder concurrentie dan in Google
  • Je rendement is hoger: betere zichtbaarheid maar minder kosten
  • Je Bing Ads converteren goed
  • Bereik internationaal een groot publiek met Bing
  • Groei mee met Bing door nu in te stappen

Maar Bing, dat gebruikt toch niemand?

Hoewel adverteren via Google AdWords wordt gezien als de standaard, is Bing Ads flink in opmars. In de Verenigde Staten heeft deze zoekgigant al een behoorlijk marktaandeel. In diverse Europese landen wint Bing steeds meer terrein en dat gebeurt nu ook in Nederland. Want wist je dat Bing standaard wordt gebruikt in verschillende besturingssystemen van zowel Microsoft als Apple? Om Bing kunnen we nu dus echt niet meer heen.

De overname van LinkedIn door Microsoft (inderdaad voor een hoop geld), biedt een hoop mogelijkheden voor de toekomst. Zo kom je uit de search data van Bing erachter wat een persoon wil. En het social media platform, LinkedIn, vertelt ons wie de persoon is. Het samenvoegen van deze twee databronnen levert ideale marketing en targeting informatie op. LinkedIn voorziet ons van demografische targeting op basis van de professionele gegevens. We kijken ernaar uit!

Bing Ads, waarom zou ik ervoor gaan?

Dat beslissen we samen. We beginnen met een uitgebreide analyse. Hoe presteren je huidige campagnes? Werken er veel concurrenten met dezelfde zoekwoorden? Is het bijna onmogelijk om je doelen te behalen met het huidige budget? Komt er al veel organisch verkeer vanuit Bing naar je website? Of wil je je advertenties op het buitenland richten? Dan kan adverteren in Bing een heel goed alternatief zijn voor adverteren in Google. Of misschien zijn ze juist een goede aanvulling op elkaar. Wij adviseren je hier graag over.

Hebben we je interesse gewekt?

En wil je samen sparren over de mogelijkheden van Bing Ads? Laat ons weten wat je vragen en doelstellingen zijn. Samen stippelen we het beste plan uit voor jouw bedrijf.