Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Google Shopping Adverteren

Wil je geen klanten mislopen? Vergroot dan je zichtbaarheid op het moment dat klanten willen kopen. Toon je productassortiment via Google Shopping en realiseer razendsnel extra verkoop!

Google Shopping Adverteren: de voordelen

  • Zichtbaar op het belangrijkste koopmoment
  • Realiseer meer bestellingen
  • Zeer effectief door gericht adverteren
  • Bepaal zelf het budget
  • Fingerspitz is Google Premier Partner
  • Oplossing voor grootschalig assortiment

Google Shopping Adverteren: waarom?

Door Google Shopping adverteren mee te nemen in je online adverteerplan, behaal je meer traffic en conversies. Producten zijn zichtbaar in Google door middel van een productadvertentie met foto. Bij de advertentie staan de specificaties van het product, zodat de consument direct een goed beeld krijgt van je aanbod.

De consument krijgt de advertentie te zien bij een relevante zoekopdracht, waardoor je zeker weet dat de consument op zoek is naar jouw product.

Er bestaat een grote kans dat je concurrenten dit kanaal ook al inzetten, achterblijven is dus geen optie!

Blijf je concurrent een stap voor

In 2019 barst de e-commerce wereld wederom uit zijn voegen. Download de trends!

Download de PDF!

Hoe werkt het?

Google Shopping werkt door middel van het inladen van een feed in het Google Merchant Center. Deze feed kan rechtstreeks geüpload worden, of we gebruiken een tussensysteem om de datafeed te optimaliseren.

Een geoptimaliseerde datafeed zorgt namelijk voor betere resultaten. Hoe beter geoptimaliseerd, hoe beter de resultaten! Na het inzetten van de advertenties blijven we de advertenties continu monitoren en evalueren. Waar nodig sturen we bij, natuurlijk in goed overleg met jou.

Meer verkoop realiseren?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kan ons telefonisch of via het contactformulier bereiken. Dan stippelen we samen een route uit om online succes te creëren. Ga je de uitdaging met ons aan?