Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Zoekmachine optimalisatie

Wil je beter vindbaar zijn in Google? Een relevante en vindbare website vergroot het aantal bezoekers op je website, en brengt je naar het gewenste eindresultaat, zoals bijvoorbeeld meer leads en verkoop. Start met zoekmachine optimalisatie en verbeter je online vindbaarheid!

De voordelen van SEO diensten op een rijtje

  • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website
  • Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
  • Meer organisch (=onbetaald) verkeer naar je website
  • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers
  • Meer bezoekers, leads en conversies.

Wat is SEO?

Er bestaan wereldwijd miljoenen websites. Wanneer je een zoekopdracht intypt in bijvoorbeeld Google of Bing, verschijnen bepaalde websites altijd bovenaan. En dat is niet per toeval.

Zoekmachines ‘lezen’ en indexeren sites op een bepaalde manier. Er zijn een heleboel factoren waarop de ranking van een website wordt bepaald. Op basis daarvan bepalen ze welke websites het verdienen om bovenaan te staan. En dat kunnen wij beïnvloeden. Met onze SEO diensten!

Search Engine Optimization - SEO dus -, is de Engelse vertaling van zoekmachine optimalisatie. Grofweg kunnen we drie categorieën benoemen waarop een website wordt gerankt:

  1. Techniek
  2. Content
  3. Autoriteit

Als je pagina op alledrie factoren goed presteert, kom je hoger in Google. Maar het is een proces dat erg veel tijd en moeite kost.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij kunnen je website op verschillende manieren optimaliseren. Daarbij beginnen we met een analyse van de huidige situatie. Hoe presteert je website? Wat zijn je online doelstellingen? En welke aanpassingen kunnen we doen om de prestaties te verbeteren? Samen bepalen we met welke diensten we het meeste resultaat kunnen boeken.

SEO diensten

Hoe presteert je website eigenlijk? Wat zijn sterke en zwakke punten? Hier kom je achter wanneer je een uitgebreide website analyse laat uitvoeren. 

Een goede website techniek is de basis voor al je SEO werkzaamheden. Hiermee zorgen we ervoor dat alle overige optimalisaties ook daadwerkelijk nut hebben. Niet onbelangrijk!

Ben je benieuwd welke zoekmachine optimalisaties van nut kunnen zijn voor je site? In een SEO adviesrapport onderzoeken we de huidige staat van je site en geven we concrete verbeterpunten op het gebied van websitestructuur, interne links en linkbuilding, content en het gebruik van keywords en meta tags.

De vindbaarheid van je website staat of valt met goede content. Wij zijn ook gespecialiseerd in SEO copywriting en tillen je webteksten graag naar een hoger niveau.

Naast de inhoud is goede linkbuilding van belang. Websites met een complex netwerk van links worden door zoekmachines als relevant bestempeld en zijn dus beter vindbaar.

Wil je jouw concurrenten voor zijn?

Laten we dan samen bekijken hoe we dat gaan doen. Onze specialisten kennen alle online wetten en formules. En blijven altijd scherp. We verdiepen ons in nieuwe technieken en springen in op nieuwe kansen.

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Overtuigd? Stel met ons de ideale route samen voor jouw ideale marketingmix. Maak een afspraak voor een eerste kennismaking!