Tessa de Kok

Tessa de Kok

Tessa de Kok

“Fingerspitz is een open en persoonlijke organisatie waar iedereen elkaar stimuleert om tot het uiterste te gaan. Blijven ontwikkelen in een constant veranderende markt. Een uitdaging die ik graag aanga samen met mijn collega’s.“

Tessa de Kok

Online marketing consultant & Project manager Content

Na haar studie International Media & Entertainment Management aan de NHTV in Breda heeft Tessa haar eerste werkervaring als marketeer opgedaan binnen een internationaal uitzendbureau. Door het opzetten van een gehele, nieuwe marketingafdeling heeft ze veel kunnen leren over de verschillende disciplines van het vak, zowel offline als online.

Al snel bleek haar liefde voor online marketing groter dan gedacht. De overstap naar Fingerspitz was dan ook een logische stap. Tessa wil graag uitgroeien tot een echte online marketing expert.

Ook in haar vrije tijd is Tessa graag met marketing bezig. Zo heeft ze diverse websites gemaakt voor familie en vrienden en knutselt ze graag een leuke flyer of uitnodiging in elkaar in Photoshop/InDesign.

Tevens is Tessa een echte sportliefhebster en vaak te vinden op het basketbalveld. Ze is erg competitief ingesteld. Een echte winnaarsmentaliteit zit er dus wel in!

Als Tessa niet sport, is ze waarschijnlijk haar geld aan het uitgeven in de stad of lekker aan het borrelen met vrienden.

Blogartikelen van Tessa