Sylvan Reinieren

Sylvan Reinieren

Sylvan Reinieren

“Mijn uitdaging bij Fingerspitz is het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces die aantrekkelijk zijn voor de eindgebruiker. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen in de continu bewegende wereld van het frontend developen.”

Sylvan Reinieren

Frontend developer

Sylvan is bij Fingerspitz dé man met verstand van frontend development. Tijdens zijn studie Communication & Multimediadesign is zijn passie hiervoor ontstaan. Hij heeft zich ontwikkeld tot ware, creatieve duizendpoot. Hij is dol op processen continu verbeteren vanuit de mindset van de eindgebruiker.

Zijn voornaamste taak is het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van platformen voor collega's en klanten. Hier werkt hij als enige "frontender" aan, samen met het developmentteam van Fingerspitz.

Sylvan is een leergierige, ondernemende en sociale kerel. "Buiten werken om ben ik vooral bezig met sport. Ik doe aan waterpolo en ga vaak fitnessen." Ook reist Sylvan graag: "Ik wil zoveel mogelijk van de wereld ontdekken. Maar ik besteed net zo lief mijn vrije uurtjes aan het ontwikkelen van vernieuwende applicaties, voor welk doel dan ook."