Melanie Brugel

Melanie Brugel

Melanie Brugel

"Once we accept our limits, we go beyond them."

Melanie Brugel

Lead SEA en expert in Google Ads

Hoewel Melanie is opgeleid als Communicatiespecialist, kwam ze er tijdens haar studie achter dat marketing écht haar ding was. Een combinatie van ondernemen, sales en psychologie is voor haar een match made in heaven. Om die reden koos ze al haar mastervakken uit op online marketing en ronde ze Cum Laude de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen af.  

Na bij een aantal marketingbureau's ervaring te hebben opgedaan, koos ze voor Fingerspitz. Daar helpt ze klanten en collega's graag verder op het gebied van Search Engine Advertising. Daarnaast is ze ook op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen rondom deze dienst vanuit haar rol als Lead SEA.

Het leukste aan haar baan vindt ze de afwisseling van klanten. "Van de meest uiteenlopende producten/diensten doe je kennis op, zodat je de content zo goed mogelijk aan kan laten sluiten bij de doelgroep . Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is." 

In haar vrije tijd zit deze dame graag in de zon aan de tapas en speciaalbier, waarbij Brewdog Jet Black Heart haar favoriet is. Het liefst voert ze deze inmiddels bijna wekelijkse gewoonte uit in het buitenland. Daarnaast is ze dol op Kinder Bueno's en foute 90's muziek. Haar droom? High Tea'en met alpaca's.

Bekijk de showcase waar Melanie aan heeft gewerkt

Blogartikel van Melanie