Jiva Hemelsoet

Jiva Hemelsoet

Jiva Hemelsoet

“Mijn doel is om mijzelf zo breed mogelijk op te leiden en om op die manier zoveel mogelijk van verschillende onderwerpen te proeven. Op deze manier ben ik multifunctioneel inzetbaar.”

Jiva Hemelsoet

Stagiaire online marketing

Jiva is die nuchtere, Zeeuwse impuls die al snel onmisbaar blijkt binnen een team. Met haar MBO-diploma Grafische Vormgeving op zak was ze klaar voor de volgende stap: HBO Communicatie op het Fontys in Tilburg. Daar leert ze onder meer een gezonde mix te vinden van creativiteit, leiderschap en strategisch denken.

Inderdaad, als je die drie elementen samenvoegt, kom je al snel uit bij... online marketing. Binnen no-time begon ze met studeren voor de officiële examens van Google.

Stage lopen bij Fingerspitz geeft haar de uitgelezen kans om kennis te maken met alle facetten van online marketing. Haar passie ligt op dit moment bij SEA, maar de kans dat dat de komende maanden gaat veranderen nu ze nóg meer gaat leren over marketing, zit er dik in.

Grafische vormgeving heeft ze echter nooit losgelaten. In haar vrije tijd doet ze nog veel met design, én fotografie. Voor een extra zakcentje ontwerpt ze regelmatig geboortekaartjes, of fotografeert ze een bruiloft.

Als er dan toch nog ergens een uurtje over is, wil ze nog weleens een cheesecake bakken, een boek lezen of denkt ze na over een nieuwe reis naar een land als Amerika.