Jaap Jacobs

Jaap Jacobs

Jaap Jacobs

 “Het mooie aan ons is dat wij echt meedenken over álle mogelijkheden.

Jaap Jacobs

Managing director

Jaap, een rasechte Bredanaar, is als managing director en ondernemer de drijvende kracht achter Fingerspitz. Sinds 2011 is Jaap zowat vergroeid met het kantoor. Hij zag Fingerspitz uitgroeien van ambitieuze startup naar online marketingbureau van serieus formaat. Fingerspitz won de afgelopen jaren verscheidene prijzen en onderscheidingen zoals een plek in de top 250 groeibedrijven in Nederland.

Toen de meesten van ons het ‘World Wide Web’ nog nooit hadden bezocht, bouwde Jaap al vol enthousiasme websites. Steeds op zoek naar dat ene passende puzzelstukje. Niet gek dus, dat hij zo resultaatgericht en gedreven is.
Zijn programmeerhobby heeft hij ingeruild voor een glansrijke reputatie in online marketing. Succesvolle campagnes -en dus blije klanten- geven hem een échte kick.

Jaap is telkens op zoek naar iets beters en creatieve oplossingen om te komen tot groeiversnellers. Hij verorbert meerdere boeken per maand en is een groot voorstander van experimenteren. Hij staat dan ook geregeld op het podium en misschien ken je hem van de inmiddels bekende Smart Labs.

Bekijk de showcases waar Jaap aan heeft gewerkt

Blogartikelen van Jaap