Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Social media marketing

Je wilt meer doen met social media? Goed plan, het is een uitstekende manier om jouw doelgroep te bereiken, en aan te zetten tot actie. Wij maken jouw social media activiteiten winstgevend door het op een slimme manier in te zetten.

De voordelen van social media marketing

  • Persoonlijker in contact komen met je doelgroep
  • Het vergoot je naamsbekendheid en vindbaarheid
  • Je kunt inspringen op dialogen en actualiteiten
  • Je producten of diensten onder de aandacht brengen
  • Je realiseert meer websitebezoek, meer leads, meer conversie 
  • Mogelijkheid om zeer gericht te adverteren

De juiste social media strategie

Veel bedrijven zetten social media in, maar het ontbreekt vaak aan een goede strategie. Terwijl de kern van social media marketing is om de juiste persoon op het juiste moment via het juiste kanaal te bereiken. Niet om zomaar te schieten met hagel. Want dat kost tijd, terwijl er weinig resultaat wordt geboekt. Zonde!

We beginnen dus met het formuleren van de juiste strategie. Wie is je doelgroep? Waar bevinden je klanten zich en hoe gebruiken zij social media? Wat wil je aan hen overbrengen en hoe spreek je ze aan? Dit alles vertalen we naar een praktisch social media plan, met concrete doelstellingen. We zorgen ervoor dat je succes en opbrengsten meetbaar zijn, zodat jij weet waar je je budget aan uitgeeft. Wel zo fijn. 

het werven van nieuw personeel of het verlenen van customer service kan via social media. Hoe? Daar adviseren onze specialisten je graag over.

Social media marketing inzetten

Wil je je community uitbreiden en meer traffic naar je site genereren? Dat kan met adverteren via social media. Je kunt heel gericht adverteren via Facebook, omdat je dan gebuik kunt maken van persoonlijke en demografische gegevens. Sinds kort is het ook mogelijk om te adverteren op Instagram. Ideaal om de interactie met je doelgroep te verhogen en conversies te realiseren. Met adverteren via Twitter kun je meer volgers trekken of inspringen op trending topics. Wil je juist je zakelijke netwerk bereiken? Dan kun je het best adverteren via LinkedIn

De dialoog aangaan met je doelgroep en je klanten meer aan je binden? Dat realiseren we met community management

Met social media monitoring houden we bij wat er gezegd wordt over jouw bedrijf, overal op internet. Handig, toch? Zo kun je direct inspelen op zowel positieve als negatieve berichten.

Je online aanwezigheid staat of valt bij goede content. Wij adviseren je graag over content creatie en hoe je je content het beste inzet. Heb je weing tijd? Dan maken we de content ook graag voor je.

Alles over social media leren?

Lees de Online marketing 101 over Social media, en ontdek hoe je het maximale uit je social media kanalen kunt halen!

Meer weten?

Adverteren via Facebook, omdat je dan gebruik kunt maken van persoonlijke en demografische gegevens. Dit geldt ook voor adverteren via Instagram. Ideaal om de interactie met je doelgroep te verhogen en conversie te realiseren.