Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Campagne flows

Wil je ook relevante mails sturen, gericht op meer leads of conversie? Het ontwikkelen van krachtige e-mails kost vaak veel tijd. Event driven e-mailcampagnes zijn super relevant, efficiƫnt en vergroten jouw rendement. Wij helpen je graag hiermee.

Wij werken ook voor

  • Notenboom
  • De Breed & Partners

De voordelen van goede campagne flows

  • Relevantie: je zendt het juiste bericht op het juiste moment
  • Je krijgt meer grip op het verkoopproces
  • Het geeft klanten een positief gevoel
  • Je kunt beslissingen van klanten beïnvloeden
  • Meer leads, meer conversie

Een bedrijfsspecifieke campagne flow

Om een goede campagne flow op te zetten, verdiepen we ons in jouw bedrijf, je product of dienst en je doelgroep. Welke acties van websitebezoekers geven aanleiding tot contact maken? Wat voor content past daarbij? We zorgen er natuurlijk voor dat je campagne flows aansluiten op je overige marketingactiviteiten. Daarbij houden we ook rekening met het feit dat tegenwoordig veel publiek gebruikmaakt van smartphones en tablets. Dit betekent dat we de campagnes optimaliseren voor mobiel.

Event-driven e-mails

Event-driven e-mails haken in op een bepaalde fase waarin de klant zich bevindt. Deze mails worden om deze reden door klanten als persoonlijk en relevant ervaren. Je kunt je hierbij op branding richten, bijvoorbeeld door het sturen van een welkomstmail of verjaardagsfelicitatie. Richt je je liever meer op conversie? Dan kun je klanten bijvoorbeeld uitnodigen een white paper of brochure te downloaden. Heb je een webshop? Dan is het versturen van order- en retourbevestigingen een goede service. Ook kun je inspringen op klanten die hun volle winkelwagentje achterlaten, door ze te motiveren om hun bestelling af te ronden. Mogelijkheden te over, dus!

Ben jij relevant voor je doelgroep?

Spam jij je klanten met “one size fits all” e-mails? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van nieuwe campagnes! Bel of mail ons voor een afspraak!