Traineeship in de sales?

Traineeship in de sales?

Traineeship volgen bij hét online marketing bureau van Breda en omstreken? Slim! We zijn per direct op zoek naar slimme, leergierige en gezellige sales trainee!

Heb je een bovengemiddelde interesse in online marketing en sales? Ben je creatief, leergierig en een echte teamplayer? Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke student met grootse interesse in online marketing. Tijdens dit traineeship ontwikkel jij je tot een belangrijk onderdeel van ons hechte team. We leren je de kneepjes van het vak en zo leer je alles over Google, Facebook en acquisitie!

Wie is Fingerspitz?

Bij Fingerspitz zijn we samen super slim in online marketing. We doen er alles aan om het meest innovatieve online marketing bureau van Nederland te zijn. We geloven in de kracht van duurzame relaties en gaan voor de hoogst haalbare klanttevredenheid. We zetten graag die extra stap voor de klant én voor elkaar. We zijn een hechte sociale organisatie. Een succesvolle formule, getuige onze enorme groei, awards, en natuurlijk klanten waar we trots op zijn.

Wie ben jij?

Jij raakt niet uitgeleerd over marketing en je interesse en nieuwsgierigheid in internet is eindeloos. Je studie sluit goed aan bij online marketing. Je krijgt er energie van om bij te dragen aan het online succes van onze klanten. Je toont initiatief, bent niet bang voor een uitdaging en neemt je verantwoordelijkheden. 

Uiteraard bieden we je een marktconforme vergoeding en krijg je de kans de belangrijkste online marketing-certificaten te behalen, zoals die van Google AdWords, Analytics, Facebook en Bing Ads.

Verder beschik je over:

  • zéér goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • commerciele instelling
  • doelgerichtheid
  • flexibiliteit
  • initiatiefrijk
  • organisatietalent, je bent zelfstandig en kunt goed plannen
  • analytisch ingesteld
  • HBO of WO opleiding
  • in geval van scriptie de mogelijkheid om minimaal 3-4 dagen mee te werken

Wat ga je doen?

Samen met onze marketeers en salesteam meewerken aan de uitvoering van een marktbewerkingsplan. We hebben een nieuwe tool ontwikkeld en willen daarmee internationaal. Verder bestaan je werkzaamheden uit (telefonische) acquisitie voor nieuwe klanten, het coördineren van de uitvoering, en de account managers in het salesteam actief voorzien van informatie en suggesties ter verbetering van het proces. Periodieke rapportage van de resultaten en het bewaken van de voortgang behoort ook tot jouw takenpakket.

Ga je de uitdaging aan?

We staan te popelen om je te leren kennen. Vul alsjeblieft dit formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan even contact op met Johan van den Berg, op 076- 763 06 00.