Verkoper binnendienst

Heb je een bovengemiddelde interesse in online marketing en sales? Ben je een winnaar, leergierig en resultaatgericht? Wij zijn op zoek naar een commerciële collega met een sterke interesse in online marketing. 

Wie is Fingerspitz?

Bij Fingerspitz zijn we samen super slim in online marketing. We doen er alles aan om het meest innovatieve online marketing bureau van Nederland te zijn. We geloven in de kracht van duurzame relaties en gaan voor de hoogst haalbare klanttevredenheid. We zetten graag die extra stap voor de klant én voor elkaar. We zijn een hechte sociale organisatie. Een succesvolle formule, getuige onze enorme groei, awards, en natuurlijk klanten waar we trots op zijn.

Wie ben jij?

Jij raakt niet uitgeleerd over marketing en je interesse en nieuwsgierigheid in internet is eindeloos. Je krijgt er energie van om nieuwe klanten binnen te halen. Je bent competitief, toont initiatief, bent niet bang voor een uitdaging en neemt je verantwoordelijkheden.

Uiteraard bieden we je een marktconforme vergoeding en krijg je de kans de belangrijkste online marketing-certificaten te behalen, zoals die van Google AdWords, Analytics, Facebook en Bing Ads.

Verder beschik je over:

  • minimaal 1-2 jaar ervaring met telefonische acquisitie
  • zéér goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • commerciele instelling
  • doelgerichtheid
  • MBO of HBO opleiding

Wat ga je doen?

Samen met onze marketeers en salesteam meewerken aan de uitvoering van een marktbewerkingsplan. We hebben een nieuwe tool ontwikkeld en willen daarmee internationaal. Je werkzaamheden bestaan vooral uit (telefonische) acquisitie voor nieuwe klanten en het verkopen van een SaaS oplossing.

Ga je de uitdaging aan?