JohnBeerens.com Trainingen

Online marketing trainingen op maat

Specialisaties in deze case

Gids naar online marketeer

Omdat online marketing enorm snel ontwikkelt, is het een oneindig leerproces. Zeker als je pas net begint lijkt het onmogelijk. "Waar begin ik in hemelsnaam? Hoe werkt online marketing?" Het antwoord op die vragen is voor een startende online marketeer dus geen korte sprint maar een intensieve marathon. Dit gold ook voor Mathieu, online marketeer bij JohnBeerens.com.

Mathieu is vanaf dag één erg leergierig en heeft bij ons trainingen gehad in de verschillende online marketing disciplines. Omdat hij werkzaam is bij JohnBeerens.com kunnen we het overdragen van kennis lekker praktisch insteken. Uiteraard met als doel de klantresultaten te laten groeien.

Ramez Khader

Manager Customer Success

Van sales naar marketing

Mathieu heeft, nadat hij 5 jaar werkzaam was in de sales, het roer omgegooid en zijn neus gestoken in de online marketing. Bij JohnBeerens.com begon hij met marketing basiskennis voor een webwinkel. Dat was nog niet voldoende om het verschil te kunnen maken. Om zijn kennis op dat gebied een boost te geven, kreeg hij de kans om een maand lang fulltime mee te werken en leren bij Fingerspitz. Omdat hij tijdens dit traineeprogramma omringd wordt door online marketing specialisten vindt hij op al zijn vragen erg snel antwoord.

One month part of the guys

Mathieu draait een volledige maand mee bij een van de teams met specialisten van verschillende disciplines. Zo kan hij zich op verschillende gebieden ontwikkelen en zoveel mogelijk kennis opdoen. Door de efficiënte en transparante manier van werken blijft hij gemakkelijk op de hoogte van de verschillende online werkzaamheden. Daarnaast krijgt hij intensieve begeleiding waarbij hij verschillende trainingen en workshops volgt. Hierna kan hij zijn nieuwe kunsten direct toepassen in de praktijk, dit versnelt het leerproces enorm. Er is een planning gemaakt om de belangrijkste competenties als online marketeer aan bod te laten komen, denk daarbij aan trainingen op het gebied van:

  • Online strategie
  • Google AdWords
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Social media (advertising)
  • Google Analytics
  • HTML / CSS

Klaargestoomd voor het echte werk

Bij Mathieu zijn traineeship kwamen al deze competenties aan bod, waardoor hij klaargestoomd werd voor zijn fonkelnieuwe functie als online marketeer bij JohnBeerens.com. Misschien heb je al kennisgemaakt met allerlei verschillende aspecten van online marketing, maar liep je weleens vast tijdens je werkzaamheden. Wil je ook meer leren over online marketing of juist specifieke onderwerpen? Wij delen graag onze kennis met je tijdens een training op maat.

Je kunt natuurlijk ook op de hoogte blijven over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van online marketing. Volg het laatste nieuws op ons blog. Veel plezier! 

  • AdWords trainingen op maat

  • Aanpak van je online strategie bepalen

  • SEO Trainingen op maat

Dit wil ik ook!