Tessa Klijn

Tessa Klijn

Tessa Klijn

'Samen groeien = key!'

Tessa Klijn

Online marketing consultant

Na haar studie Toeristische Marketing en Communicatie aan de NHTV heeft Tessa meerdere (online) marketing functies vervuld. Tijdens deze functies heeft ze een brede ervaring opgedaan, zowel op B2C als op B2B vlak. Online marketing kwam wel aan bod, maar nooit genoeg. Althans, volgens Tessa. Dat is één van de redenen geweest voor haar om bij Fingerspitz aan de slag gegaan. En nu werkt ze hier met veel plezier.

Wat Tessa leuk vindt aan online marketing? 'Het biedt kansen voor iedereen! Online marketing is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij.' Tessa vindt het dan ook te gek om hier iedere dag meer over te leren en voor nieuwe uitdagingen te komen staan.

Haar doel bij Fingerspitz? Klanten laten groeien door haar creativiteit te combineren met relevante data. 'Met een luisterend oor inspelen op de wensen van de klant en deze vertalen naar passende acties, zodat de doelgroep op het juiste moment via het juiste kanaal bereikt wordt en de doelstellingen behaald worden. Oftewel, samen groeien = key!'

In het weekend geniet ze met vrienden of familie van een hapje en een drankje. Ze is regelmatig in de stad te vinden, de stempel huismu(t)s misstaat haar echter ook niet. Haar passie voor toerisme is trouwens nooit verdwenen, reizen maakt haar enorm blij! Van stedentrips naar Barcelona tot verre reizen naar Vietnam, ieder jaar is het weer raak. Ze raakt niet uitgekeken op nieuwe culturen, natuur en bestemmingen, net als op groene cijfertjes in marketing dashboards.