Robert Veltkamp

Robert Veltkamp

Robert Veltkamp

"Een goede samenwerking is de basis voor succes!"

Robert Veltkamp

Lead Data & Analytics & projectmanager

Robert kwam voor het eerst in aanraking met de marketing wereld tijdens zijn studie Marketing Management. De focus op online werd gelegd in zijn functie bij Teleperformance (Google) in Tilburg. Dat smaakte naar meer! Hij leerde de ins and outs van SEO en SEA als online marketeer in de tuinmeubel branche en is nu al enige tijd werkzaam bij Fingerspitz.

Geen conclusies over klantgedrag op basis van aannames – zijn grootste ergernis -, maar alles op basis van data. Dit vindt hij super interessant. Net als het optimaliseren van websites. En nog leuker is het dat je vervolgens aan het klantgedrag kunt zien dat zij beter geholpen worden door de veranderingen. De consument zo goed mogelijk helpen staat bij Robert voorop! 

Hij vindt het dan ook een uitdaging om de centrale boodschap van een product of dienst te kunnen versterken door samen met het bedrijf te kijken wat klanten nu exact willen. Een goede samenwerking met de klant is voor deze leergierige en nieuwsgierige online marketeer erg belangrijk. 

Is Robert niet aan het werk? Grote kans dat je hem tegenkomt op zijn racefiets. Of bij een hardloopwedstrijd. Een echte sportieveling dus!

Blogartikelen van Robert