Nena Hoekstra

Nena Hoekstra

Nena Hoekstra

'Er valt iedere dag wel iets te leren. Als je maar leergierig genoeg bent!'

Nena Hoekstra

Online marketing trainee

Tijdens haar studie Communicatie, International Event, Music and Entertainment Studies, kwam Nena in aanraking met online marketing wat ze tot op heden iedere dag weer interessanter gaat vinden. Ze mag dan wel afgestudeerd zijn als communicatiedeskundige; na haar stage als online marketeer had ze alleen maar meer vragen over dit vakgebied dan voorheen. Er zijn zo veel mogelijkheden en deze leert ze bij Fingerspitz dan maar al te graag te benutten.

Online marketing staat niet stil. In zo’n continu veranderende branche valt er iedere dag wel weer wat te leren. Nieuwe ontwikkelingen bijhouden is dan ook iets waar Nena op kickt. Haar doel is om iedere dag weer verder te ontwikkelen en haarzelf naar een hoger niveau te tillen. Met de expertise en ervaring van haar collega’s bij Fingerspitz wordt dit doel dan ook zeker nagestreefd.

In haar vrije tijd houdt Nena zich graag bezig met muziek. Als student is ze bezig geweest als presentatrice van een kleinschalig online studentenradiostation en ondertussen voelt ze zich ook redelijk thuis in meerdere concertzalen. Verder reist ze graag de wereld over, is ze vaak te vinden in de bioscoop en geniet ze het liefst van iedere zonnestraal op het terras.

Blogartikel van Nena