Mike Walter

Mike Walter

Mike Walter

‘’Sales opzich verandert eigenlijk zelden, maar de wereld om de sales wel. Daar zit dus de uitdaging om niet alleen je producten te kennen maar ook de markt eromheen.’’

Mike Walter

Business Development Executive

Mike is tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda geïnteresseerd geraakt in Accountmanagement en Sales. Al snel wist hij dat enkel de studieboeken hem niet op de juiste plek zouden brengen. Veel doen binnen het vakgebied, beter worden en vooral willen leren: dat zijn dan de belangrijkste actiepunten.   

Verschillende stages en daaropvolgende werkplekken gaven al vorm aan het ontwikkelen van een stukje van de ervaring. Maar Mike beseft maar al te goed dat leren in een commerciële omgeving nooit ophoudt. Daarom koos hij er ook voor om zich verder te verdiepen in de strategie van bedrijven door een Master Strategic Management te gaan volgen aan de Universiteit van Tilburg. Deze studie volgt Mike nu nog altijd met veel plezier. Bij Fingerspitz kan hij nu als Business Development Executive stappen maken in het vak, en in de wereld van online marketing. Stappen die bijdragen aan de eigen ontwikkeling én aan de ontwikkeling van Fingerspitz. Hoe tof is dat?!

Verder is Mike geïnteresseerd in de vele sporten die de wereld rijk is, maar voetbal neemt daarin toch de eerste plaats in. Hij gaat wekelijks naar de plaatselijke trots NAC, en speelt zelf graag squash. Het mooie Bredase centrum laat Mike zeker niet achterwege, soms enkel voor een wandelbezoek en soms voor een borrel met vrienden of vriendin.