Maxime Schoones

Maxime Schoones

Maxime Schoones

“Online marketing staat nooit stil. De industrie blijft veranderen en groeien. Dat maakt het zo leuk, want zo moeten wij marketeers ook mee blijven groeien”

Maxime Schoones

Trainee Online Marketing

Maxime heeft International Tourism Management gestudeerd aan de NHTV in Breda. Tijdens die opleiding liep ze stage in het zonnige Barcelona. Daar ontdekte ze haar passie voor online marketing - nota bene bij het opzetten van het online marketing department van haar stagebedrijf! Later, toen ze tijdens haar minor bij een leerbedrijf werkzaam was, kwam Maxime in contact met tal van bedrijven en sectoren. Toch konden al deze ervaringen niet tippen aan haar interesse voor online marketing.

En buiten haar studie om? 'Ik had het geluk om in het bestuur te zitten van verschillende commissies binnen een vereniging. Extra mazzel had ik toen ik via die vereniging in contact kwam met Fingerspitz. Helaas geen samenwerking tussen de vereniging en Fingerspitz, maar ik vond er wél mijn droombaan!'

Dat Maxime als echte toerisme-student van reizen houdt, zal niemand verbazen. Ze is dus vrijwel nooit thuis. En als ze dan in Breda is, heeft ze het liefst haar vrienden en familie om zich heen, tijdens het koken, eten, of in het zwembad.