Matti de Bruijn

Matti de Bruijn

Matti de Bruijn

"Problemen in de wereld van online marketing kunnen juist ook worden gezien als kansen. Door het bundelen van je krachten als team kunnen deze kansen het beste worden aangepakt en als het dan allemaal ook nog even lukt, geeft dat als team echt een kick!"

Matti de Bruijn

Trainee Online marketing

Matti heeft in maart de master bedrijfscommunicatie en digitale media afgerond aan de universiteit van Tilburg. Na kennis te hebben gemaakt met het vak online media marketing tijdens zijn studie raakte hij geïnteresseerd in de wereld van online marketing. Hij hoorde via via over Fingerspitz en voor je het wist zat hij ineens hier! Hij gaat de uitdaging aan als trainee online marketing om zijn kennis en skills uit te breiden en klanten zo goed mogelijk te helpen. Hem staan dus veel trainingen en workshops te wachten in het komende half jaar!

De variatie door de continue vooruitgang in de online marketing staat hem aan, want geen dag zal hetzelfde zijn. Dit brengt dan ook steeds nieuwe uitdagingen met zich mee, uitdagingen waarmee hij met volle moed aan de slag zal gaan.

Je zult hem na werktijd – niet vóór, want dat is te vroeg – kunnen tegenkomen in de sportschool, het zwembad, op de fiets of op de hardloopbaan. Ben je hem nog niet tegen gekomen? Dan zou je ook wel eens op een terras of bij een festival kunnen gaan zoeken. Zie je een Honda CBR 650F langskomen? Dan zou hem dat ook kunnen zijn.