Lissa Mermans

Lissa Mermans

Lissa Mermans

"Mijn achtergrond in economische psychologie is erg handig bij het bepalen van online gedrag. Binnen Fingerspitz hoop ik me te ontwikkelen tot een ware online marketing gedragsspecialist."

Lissa Mermans

Online marketeer

De beïnvloeding van mensen heeft Lissa altijd al erg gefascineerd. De keuze om psychologie (en later economische psychologie) te gaan studeren, was dan ook snel gemaakt. Tijdens haar studie Economische Psychologie leerde ze hoe psychologie ten grondslag ligt aan economisch gedrag. Dit blijkt ook erg nuttig te zijn bij het bepalen van online gedragingen. Daarnaast volgde ze ook nog enkele marketing gerelateerde vakken in Milaan.

Deze leergierige en spontane dame wilde nog meer kennis en praktijkervaring opdoen en zocht daarom naar een uitdagende traineeship. Via via kwam ze bij Fingerspitz terecht, waar ze direct erg onder de indruk was van de professionaliteit en gedrevenheid van haar collega’s. Ze hoopt zich te ontwikkelen tot een ware online marketing gedragsspecialist bij Fingerspitz.

Lissa slaat graag een balletje op de tennisbaan en woont zo af en toe een yoga sessie bij. Daarnaast is ze om de haverklap in het buitenland te vinden. Istanbul, Lissabon, Berlijn of een rondreis Peru, ze geniet er met volle teugen van.

Blogartikel van Lissa