Lisanne Dingemans

Lisanne Dingemans

Lisanne Dingemans

"Persoonlijke én gezamenlijke groei. Daar gaat het om."

Lisanne Dingemans

Stagiaire online marketing

Na haar opleiding interieuradviseur is Lisanne een compleet andere weg ingeslagen. Haar passie voor Interieur is geparkeerd tot hobby en ze richt zich nu volledig op online marketing. Social media campagnes vind ze het allerleukst. Als kersverse stagiair bij Fingerspitz gaat zij zich zo ver mogelijk ontwikkelen als Online marketeer.

Lisanne zit in het laatste jaar van de opleiding Crossmediale communicatie. Daar heeft ze de begingrondselen van communicatie en marketing geleerd. Ze is enthousiast om de kennis die ze geleerd heeft op school toe te passen in de praktijk. en ze is er klaar voor om zich open te stellen voor nieuwe ervaringen en persoonlijke en gezamenlijke groei.

Ze is in haar dagelijks leven creatief bezig met fotografie en interieur. Ondertussen runt ze samen met een vriendin ook nog een vintage platform.

Grote kans dat je Lisanne in het weekend in de kringloop of in de stad vindt. Ze gaat graag shoppen en zo nu en dan is ze ook in voor een drankje buiten de deur. Hotspot-hunter is Lisanne haar tweede naam. Ga je met Lisanne mee op pad, dan zit je zeker te weten bij een instagrammable spot!