Sessie_5

Koen van der List

Sessie_5

"Het feit dat je alle keuzes kunt baseren op keiharde data in plaats van intuïtie maakt het online marketing vak voor mij zo interessant."

Koen van der List

Online marketing consultant

Koen's passie voor online marketing is nog niet zo heel lang geleden begonnen: in zijn derde leerjaar van International Finance & Control begon hij met zijn eigen webwinkel en merkte hij dat hij het online marketing gedeelte van zijn site gewoon enorm tof vond. Nadat hij zichzelf in online marketing heeft verdiept en dit nu op zijn eigen webwinkel aan het toepassen is, vond hij dat het tijd werd voor de volgende stap. Dit heeft hem doen besluiten om aan de slag te gaan bij Fingerspitz om zichzelf te ontwikkelen tot online marketing expert!

Waarom Fingerspitz? "Het is de ideale omgeving om veel te leren, omdat kennis continu gedeeld wordt met elkaar tijdens de wekelijkse kennissessies. De online marketing wereld verandert snel. Het is daarom gewoon veel makkelijker om samen op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit met elkaar te delen dan het allemaal zelf uit te zoeken."

Buiten werktijden is Koen graag aan het sporten of speelt hij op zijn akoestische gitaar. Daarnaast is hij niet vies van een stedentrip of verre reis en drinkt hij graag een pilsje met zijn vrienden op het terras.