Julie Schoenmakers

Julie Schoenmakers

Julie Schoenmakers

“Online marketing betekent jezelf altijd blijven onderscheiden van anderen met behulp van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dat maakt mijn vak zo ontzettend leuk en uitdagend!”

Julie Schoenmakers

Account Manager

Julie bevindt zich sinds 2014 in de online marketing branche. Na haar verschillende functies bij Buddha to Buddha en Young Perfect heeft ze haar plek bij Fingerspitz helemaal gevonden. Als Account Manager is Julie het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten en bekijkt zij samen met de online marketeers hoe de doelen van de klanten het beste behaald kunnen worden.


Julie is een echte teamplayer en benut graag haar creativiteit. “Wanneer je je onderscheidt van anderen, heb je al automatisch een voorsprong. Ga met de tijd mee, zo zie je alle mooie ontwikkelingen met eigen ogen.”


Nadat Julie een taalcursus Spaans en Engels heeft gevolgd in Salamanca en Oxford is ze naar Amsterdam verhuisd om daar haar studie Media, Informatie en Communicatie af te ronden. Na een aantal jaren in Amsterdam blijkt ze Breda toch niet te zijn vergeten en keert ze terug naar haar oude vertrouwde geboorteplaats. Wat Julie graag doet in haar vrije tijd? “Genieten van het mooie leven en alles eruit halen wat erin zit!”