Etienne van de Boel

Etienne van de Boel

Etienne van de Boel

“Het creatieve van marketing gemixt met de meetbaarheid van online, dat vind ik mooi aan dit vak”

Etienne van de Boel

Online marketeer & B2B Specialist in SEO, customer journeys & marketing automation.

Etienne is ooit bij Fingerspitz gestart als trainee en werkt inmiddels als online marketeer met een specialisatie in B2B Strategieën, Customer Journeys & Zoekmachine Optimalisatie. Tijdens zijn opleiding in Nijmegen kwam hij bewust en onbewust vaak met online marketing in aanmerking. Na zijn studie was het dan ook al snel duidelijk dat Etienne de markt graag in contact wilde brengen met de onbenutte kracht van Online in de bedrijfswereld. Inmiddels is hij al meer dan 2 jaar specialist bij Fingerspitz en kun je Etienne gerust bombarderen met vragen of kwesties over marketing automation, (technische) zoekmachine optimalisatie of een heuse strategie, geen vraag is te gek!

Als persoon is Etienne gedreven en zorgvuldig, waardoor hij graag doorgaat totdat alles in de puntjes geregeld is. Maar alleen kom je niet ver, dus samenwerken met een team is dan ook een aangeboren kwaliteit. Dit probeert hij te bereiken door open, behulpzaam en positief te zijn.

Vind je Etienne niet op kantoor? Dan staat hij waarschijnlijk in de sportschool te squashen of zet hij nieuwe tijden in het zwembad. Omdat deze van origine Limburger inmiddels in Breda woont zal ook de plaatselijke kroeg een vast oord worden.

 

Blogartikelen van Etienne