Esther van Scheijndel

Esther van Scheijndel

Esther van Scheijndel

“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

Esther van Scheijndel

Stagiaire online marketing

Esther is stagiaire in een van de online marketing teams van Fingerspitz. Ze studeert Management Tourism aan Breda University of Applies sciences en specialiseert zich op de online marketing kant van het toerisme. Na kennismaking met verschillende facetten van online marketing wist ze het zeker: dit is echt mijn ding! Ik kan hier uren mee bezig zijn, en ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes.

Content marketing, SEO & SEA, Affiliate marketing, real time marketing, e-mail marketing en Social media zijn onderwerpen waar ze met haar opleiding van geproefd heeft. Tijdens haar stage bij Fingerspitz wil ze haar kennis en expertise op dit gebied aanzienlijk boosten.

Een van de leukste dingen aan online marketing vind ze de continue ontwikkeling en innovatie. "Deze wereld staat nooit stil en er worden steeds meer toffe technologieën en toepassingen ontwikkeld die het leven van ons en bedrijven makkelijker maakt."

Naast haar interesse in de online marketing is ook muziek maken echt haar ding. Vele uren repeteren in de week om vervolgens een gave show neer te kunnen zetten met een geweldige groep geeft echt zo’n kick! Daarnaast houd ze er ook van om in beweging te blijven en kun je haar regelmatig vinden in de sportschool.