Coco van den Abbeelen

Coco van den Abbeelen

Coco van den Abbeelen

‘’In de online wereld zijn enorm veel wegen te bewandelen, met elk een andere uitkomst voor elk bedrijf. De keuze om een bepaalde weg in te slaan, kan goed onderbouwt worden. Dat is het fijne aan online marketing.’’

Coco van den Abbeelen

Online marketing consultant

Coco is een gemotiveerde derdejaars student commerciële economie aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Zelf komt ze uit Tilburg. Coco heeft vóór haar huidige studie een éénjarige MBO marketing opleiding gedaan. Toen zij deze studie afrondde wist zij zeker dat zij hierin verder wilde.

"Er is zóveel informatie te vinden online. Bovendien delen mensen, bewust en onbewust, waardevolle data via verschillende online kanalen." Juist die enorme hoeveelheid grote data is dat wat Coco erg interessant vindt. "Je kan er vaak veel meer mee dan je in eerste instantie denkt."

Fingerspitz is de ideale omgeving om te leren omgaan met al deze gegevens, en er relevantie uit te halen. De data is voor ieder bedrijf verschillend en dat maakt het werk juist erg afwisselend en bovenal uitdagend.

Coco’s doel bij Fingerspitz? Zoveel mogelijk nieuwe informatie vergaren, om zo alles te leren over online marketing. Ze hoopt later een succesvol marketeer te worden.

Verder is Coco op zaterdag en/of zondag te vinden op stoffenmarkten als verkoopster. Na het werk kan ze, als ze zin heeft ook zelf een rok in elkaar zetten. Verder sport ze een paar keer in de week en wandelt ze graag met de hond. Iets met vrienden of familie doen staat ze altijd voor open.

Blogartikel van Coco