Christiaan Mes

Christiaan Mes

Christiaan Mes

“Het is de bedoeling om een intern platform te maken dat zijn informatie uit veel verschillende bronnen haalt én bovendien gebruiksvriendelijk is voor de online marketeer. Een leuke uitdaging!”

Christiaan Mes

Developer

Vanuit een grote passie voor computers en webapplicaties wist Christiaan al snel dat hij van webdevelopment zijn carrière wilde maken. Zijn studie tot Applicatie- en mediaontwikkelaar sluit perfect aan bij de uitdaging die binnen Fingerspitz op hem wachtte: de ontwikkeling van een eigen platform.

Met dit eigen platform blijven we als online marketing bureau voorop lopen nu de wereld van online marketing verschuift en steeds technischer wordt. Het platform ondersteunt onze online marketeers in hun dagelijkse werkzaamheden. In het verleden heeft Christiaan ook een marketing platform gebouwd met meerdere koppelingen naar andere systemen. Het is de bedoeling dat het platform in de toekomst met behulp van machine learning ook uit zichzelf de marketeers gaat helpen en adviseren.

Buiten kantooruren kun je Christiaan tegenkomen in de sportschool en kijkt hij graag films. Maar ook zijn vrije uurtjes besteedt hij net zo lief aan programmeerprojecten. Iemand met passie voor het vak dus!