Celine Merkx

Celine Merkx

Celine Merkx

“Jezelf constant kunnen blijven ontwikkelen, dat is naar mijn mening belangrijkste dingen wanneer je op zoek gaat naar een leuke baan. Online marketing is een vak waar je nooit klaar mee bent en waar altijd ruimte is voor verbetering en creativiteit. De uitdaging om altijd het beste resultaat eruit te halen maakt het nog extra leuk.”

Celine Merkx

Lead Social

Celine uit Hapert heeft International Tourism Management aan de NHTV in Breda gestudeerd. Tijdens deze studie heeft ze voor het eerst kennis gemaakt met de basis van online marketing, tijdens de minor E-travel. Toen begon het eigenlijk al een beetje te kriebelen ("wow, dit is écht veel toffer dan ik dacht!") en is ze direct begonnen met studeren voor de officiële examens van Google, zoals het Google AdWords Search Network-certificaat. Meteen daarna is ze begonnen als Online marketeer bij Fingerspitz.

"Mijn doel bij Fingerspitz? Dat ik, naast het realiseren van successen voor onze klanten vooral nog veel meer ga leren over online marketing van betrokken collega’s, die naast heel hard werken ook altijd in zijn voor wat gezelligheid!”

In haar vrije tijd gaat Celine graag sporten en brengt ze graag tijd door met vrienden en familie. Daarnaast vind ze het ook erg interessant om meer te weten over wijn, bier en spijs, en de geweldige ontwikkelingen van de virtual reality technologie.

Blogartikelen van Celine