Evenementen

Evenementen

Wij zijn ontzettend leergierig op het gebied van online marketing. Maar die kennis houden we niet alleen voor onszelf. We geven je de kans om iets van ons te leren. Laat je inspireren op het gebied van online marketing. Kijk of er een interessant event voor je is!

Kijk hier de laatste presentatie terug

Raak geïnspireerd door onze kennis

Wij bieden je interessante blogartikelen en downloads om jouw kennis bij te spijkeren.

Blogpost

Hoe krijg je meer volgers op Instagram?

Instagram is een enorm geliefd Social Media platform en groeit nog steeds. Daar zijn de meeste bedrijven in Nederland inmiddels ook achter. Maar hoe krijg je eigenlijk meer volgers op Instagram wanneer jouw merknaam minder bekend is? Bekijk onze 4 belangrijkste tips! Lees snel verder!

Download

Social Advertising 101

Instagram is een enorm geliefd Social Media platform en groeit nog steeds. Daar zijn de meeste bedrijven in Nederland inmiddels ook achter. Maar hoe krijg je eigenlijk meer volgers op Instagram wanneer jouw merknaam minder bekend is? Bekijk onze 4 belangrijkste tips! Download nu

Op zoek naar meer blogartikelen of downloads?

Bekijk alle downloads of Lees alle blogartikelen

Onze kennis is overal te vinden

Wij gebruiken onze socials om je te te voorzien van een dagelijkse portie kennis en inspiratie. Ook houden we je op de hoogte van de toffe dingen die wij als Fingerspitz meemaken!

Op de hoogte blijven van onze kennis?

Mis geen enkele update en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
Je ontvangt dan maandelijks nieuwe blogartikelen, downloads en tips!