Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Website techniek

Je website is niet goed vindbaar in zoekmachines. Een technisch geoptimaliseerde website is beter vindbaar én prettig voor je bezoekers. Een technische analyse biedt uitkomst.

Deze klanten gingen je voor

  • Panasonic
  • Keukendepot - Marktplaats

De voordelen van een technische analyse voor je website

  • Direct inzicht in de performance
  • Concreet advies voor verbetering
  • Een verbetering voor al je SEO werkzaamheden
  • Een betere beleving voor je gebruikers
  • Je website wordt beter geanalyseerd door zoekmachines

Waarom een technische analyse voor je website?

Bij optimalisatie van de website techniek staan zowel de bezoekers als zoekmachines centraal. Ten eerste moet de site prettig in gebruik zijn voor je bezoekers. Daarnaast bekijken we je website als door de ogen van een zoekmachine. Hoe is de websitestructuur? Is de broncode duidelijk? Hoe kunnen we de snelheid van je site verbeteren? Zijn de technische elementen van je content in orde? Hoe is de 'web performance'? We rapporteren onze bevindingen hierover en onderzoeken de mogelijkheden tot verbetering. Dit alles vatten we samen in een SEO adviesrapport.

Een concreet advies

Nadat we samen met jou de doelstellingen hebben geformuleerd, gaan wij aan de slag met het adviesrapport. In dit uitgebreide rapport geven we concrete verbeterpunten en aanbevelingen. Hiermee kan jullie webbouwer de website aanzienlijk verbeteren. Daarnaast zijn er verbeterpunten die wij direct aanpakken, zoals de perfecte webstructuur opzetten.

Na de optimalisatie begrijpen zoekmachines beter waar de website over gaat en wat de belangrijkste pagina’s zijn. En natuurlijk blijven wij hierna niet stilzitten. We analyseren de site nog herhaaldelijk om inzicht te krijgen in de performance.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Bij Fingerspitz krijgen we geen genoeg van online marketing. We zitten dan ook continu bovenop de laatste trends, nieuws, ontwikkelingen en strategieën. Die kennis delen we graag met jou.

Lees ons SEO blog!

Weten hoe jouw website presteert?

Vraag de gratis Website Performance Check aan en kom erachter waar je direct mee aan de slag moet. Wil je een uitgebreid advies ontvangen? Laat het ons weten!