Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
SEO adviesrapport

Zijn de SEO optimalisaties op je website nog up-to-date? SEO proof websites verschijnen hoger in Google. Het verbeteren van je organische resultaten begint bij een onderzoek van de huidige situatie. Ons SEO adviesrapport levert voor jou concrete verbeterpunten op.

SEO analyses doen we ook voor

  • LampenOnline
  • Runnersworld Retina

SEO adviesrapport: wat zijn de voordelen?

  • Je weet precies hoe SEO proof je website is
  • Het rapport levert je concrete verbeterpunten op
  • Je kunt je online vindbaarheid verbeteren
  • Verschillende verbeteringen kun je zelf doorvoeren
  • Je ziet snel resultaat in het organisch verkeer naar je website

Wat vertelt het SEO adviesrapport mij?

We analyseren je website uitgebreid op alle punten die invloed hebben op de online vindbaarheid Dit vatten we overzichtelijk samen in het SEO adviesrapport. Zit je site technisch goed in elkaar? Heeft hij een duidelijke structuur? Hoe is de content? Heb je de juiste meta tags en keywords gebruikt? Zijn er voldoende links naar je website? En hoe zit het met de conversie? In het adviesrapport zetten we helder uiteen hoe je website op deze punten presteert. En we geven je bij al deze punten advies voor verbetering.

Het adviesrapport is dus een vervolg van een goede website analyse. Mede op basis van de huidige resultaten en prestaties van je website, stellen we een adviesrapport op waarmee je je website op veel punten kunt verbeteren.

Een goede online marketing strategie begint bij een goede analyse van de huidige situatie.” - Jan van den Broek, SEO specialist

Wat levert het op?

Het adviesrapport is één van de eerste diensten voor zoekmachine optimalisatie die we aanbieden, omdat het een goed eerste uitgangspunt is om te beginnen met zoekmachine optimalisatie.

Het SEO adviesrapport is een houvast bij het optimaliseren van je website. Het bevat een stappenplan met concrete verbeterpunten waarmee je de vindbaarheid van je site kunt verbeteren. Je kunt hiermee direct zelf aan de slag gaan.

Vind je dat lastig? Dan kun je de werkzaamheden ook geheel of gedeeltelijk door ons laten uitvoeren. Aan jou de keus.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Bij Fingerspitz krijgen we geen genoeg van online marketing. We zitten dan ook continu bovenop de laatste trends, nieuws, ontwikkelingen en strategieën. Die kennis delen we graag met jou.

Lees ons SEO blog!

Weten hoe vindbaar jouw site is?

Vraag dan een SEO adviesrapport bij ons aan. Hét startpunt waarmee je beter gevonden gaat worden op het internet. Meer weten? Vraag de SEO Scan aan, bel ons of neem contact met ons op.