Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Lokale SEO

Je bent regionaal actief. Daarom wil je lokaal goed zichtbaarheid zijn om meer bezoekers naar je vestiging te trekken. Vergroot daarom je lokale vindbaarheid vandaag nog in de zoekmachines.

Deze klanten zijn lokaal goed vindbaar

  • LampenOnline
  • Gemeente Breda

Lokale SEO: dit zijn de voordelen

  • Je website en adres verschijnen lokaal hoger in de zoekresultaten
  • Het vergroot de relevantie van de bezoekers van je website
  • Het vergroot je online vindbaarheid in jouw regio
  • Je bereikt de juiste doelgroep op het moment dat ze naar bedrijven als dat van jou opzoek zijn
  • Meer organisch verkeer naar je website
  • Draagt bij aan conversie optimalisatie

Wat is lokale zoekmachine optimalisatie?

Lokale zoekmachine optimalisatie - ofwel SEO - is één van de vele SEO diensten die je kunt laten uitvoeren door Fingerspitz.

Sommige bedrijven zijn werkzaam in heel Nederland, maar voor veel andere bedrijven is het werkgebied juist heel afgebakend. Voor een fietsenmaker in Breda bevindt de doelgroep zich voornamelijk in Breda en omgeving. Dus hij hoeft in bijvoorbeeld Groningen niet zichtbaar te zijn, maar in Breda weer des te beter. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze fietsenmaker hoog in de zoekresultaten verschijnt, wanneer iemand in Breda zoekt op het internet naar een fietsenmaker bij hem of haar in de buurt. Ook voor bedrijven met verschillende vestigingen is lokale zoekmachine optimalisatie zeer geschikt.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een analyse van de huidige situatie. Zijn je adresgegevens vindbaar en zichtbaar op je website en bij Google+? Zit je website technisch goed in elkaar? Zijn je teksten SEO proof? Zodra dit alles duidelijk is, bespreken we wat je doelen en wensen zijn. Wie is je doelgroep en waar bevindt die zich? In welk(e) gebied(en) wil je gevonden worden? Op basis van de huidige situatie en je doelstellingen gaan we je website en lokale vindbaarheid verbeteren.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Bij Fingerspitz krijgen we geen genoeg van online marketing. We zitten dan ook continu bovenop de laatste trends, nieuws, ontwikkelingen en strategieën. Die kennis delen we graag met jou.

Lees ons SEO blog!

Meer weten over lokale zoekmachine optimalisatie?

Je bent altijd welkom om bij ons langs te komen en te sparren over je online vindbaarheid. Wie weet kunnen wij het aantal potentiële klanten met wat eenvoudige aanpassingen een flinke boost geven!