Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
E-mailmarketing

In tegenstelling tot veel concurrenten is het e-mail kanaal bij jou nog geen cashcow. Gerichte e-mails verbeteren direct jouw rendement. E-mail marketing is een van de best converterende inspanningen!

E-mailmarketing zetten wij in voor

  • Notenboom
  • De Breed & Partners

De voordelen van een goede e-mailmarketing strategie

  • Een van de best converterende onlinemarketingkanalen
  • 90% van de Nederlanders van 14 jaar en ouder gebruikt e-mail
  • Persoonlijke e-mails worden als positief en relevant ervaren
  • Je trekt meer bezoekers naar je site
  • Je realiseert meer leads en meer conversie

Een goede e-mailmarketing strategie

Veel bedrijven maken al gebruik van e-mail om hun klanten te benaderen, maar het ontbreekt vaak aan strategie. Lukraak e-mails versturen werkt niet; relevantie is ook hier het sleutelwoord. We ontwikkelen dus eerst de juiste e-mailmarketing strategie, gebaseerd op je bedrijfs- en online strategie. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met je e-mailmarketing? Mail je alleen B2C klanten, of stuur je ook B2B-mailings? Bovendien moet je zorgen voor goede content in je e-mails: teksten, foto’s, bewegende gif-images, klikbare links en buttons. Ook niet onbelangrijk: je e-mailmarketing moet voldoen aan de wetgeving omtrent privacy en telecom. Veel om aan te denken dus!

Wij kunnen je helpen!

Bijvoorbeeld bij het opstarten en instellen van je e-mailcampagnes. En we geven gericht advies bij het ontwerpen van goede templates. We kunnen een e-mailmarketingkalender maken, met een strakke planning die rekening houdt met feestdagen, vakanties en evenementen. We kunnen een goede campagne flow met event-driven e-mails voor je opstellen en versturen. En natuurlijk optimaliseren we je e-mailmarketing graag, door middel van tests, conversie optimalisatie en het bespreken van rapportages. Over dit alles geven we je graag advies, zodat je volop aan de slag kunt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je e-mailmarketing volledig aan ons uit te besteden. Net wat jij het prettigst vindt.

Fingerspitz blogt over E-mailmarketing strategieën!

Bij Fingerspitz krijgen we geen genoeg van online marketing. We zitten dan ook continu bovenop de laatste trends, nieuws, ontwikkelingen en strategieën. Die kennis delen we graag met jou.

Lees ons blog over E-mail strategieën!

Ook jij kunt meer uit je e-mails halen!

Laten we eens bij elkaar komen. Wij investeren in een eerste analyse om samen de winstkansen te vinden. Bel of stel je vraag via het formulier hieronder.