Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Content creatie

Je weet dat je website meer bezoekers kan trekken met goed geschreven content. Bovendien behaal je hogere posities en wordt je website vaker gedeeld. Dat realiseer je met een goede content creatie strategie.

Wij creëren content voor

  • AA Drink
  • Constamed

Content creatie: dit zijn de voordelen

  • Je geeft invulling aan je imago
  • Met sterke content onderscheid je jezelf van de rest
  • Een goede manier om de dialoog aan te gaan met je doelgroep
  • Goede content plaatst je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing
  • Je genereert meer bezoeken, leads en uiteindelijk dus conversies

Een bedrijf met een gezicht

Met content creatie geef je je bedrijf een stem en een gezicht. Je vertelt ermee wie je bent, wat je doet en wat je bezighoudt. Je lokt er ook een reactie mee uit van je doelgroep. Zo ontstaat er een dialoog en een positief gevoel bij je klanten. Je content creëer je dan ook vanuit hun oogpunt. Waar zoeken zij naar? En geef je hen wel de juiste informatie?

Wij hebben veel ervaring met het inzetten van content en weten vaak de juiste snaar te raken. Het belangrijkste daarin, is dat je je doelgroep de content serveert waar zij op dat moment naar zoeken. Daarom is concent creatie zo'n belangrijk onderdeel van alle zoekmachine optimalisatie diensten.

Content creatie als onderdeel van je strategie

Gebruik van sterke content is voor ons een van de belangrijkste onderdelen van je online activiteiten. Een goede online strategie en strategische aanpak is hierbij wel gewenst. Op welke manier wil je je doelgroep aanspreken? Wat voor content hoort daarbij? En via welk kanaal wil je je content verspreiden? Wij adviseren je graag over het gebruik van content, maar kunnen het ontwikkelen van content ook op ons nemen. Van Facebook berichten, blogposts en afbeeldingen, tot video’s en applicaties, en andere webteksten.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Bij Fingerspitz krijgen we geen genoeg van online marketing. We zitten dan ook continu bovenop de laatste trends, nieuws, ontwikkelingen en strategieën. Die kennis delen we graag met jou.

Lees ons SEO blog!

Je eigen content plan maken

Met kwalitatieve content sta je vooraan. Je genereert meer organisch verkeer, wordt een autoriteit binnen je vakgebied, en ziet het aantal conversies uiteindelijk toenemen.

Samen een content plan uitwerken? We helpen je graag.