Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Community management

Een succesvolle online strategie is niet compleet zonder social media. Wensen en behoeftes moeten in kaart worden gebracht. Je organisatie moet klaar zijn om de dialoog aan te gaan. Start met community management.

Community management regelen wij voor

  • Notenboom
  • AA Drink

De voordelen van goede community management

  • Persoonlijk en informeel contact met de klant
  • Je weet wat er speelt bij je doelgroep
  • Je kunt invulling geven aan je imago
  • Snelle manier om klantenservice te verlenen
  • Je realiseert meer websitebezoek, meer leads, meer conversie

Strategie is key

Veel bedrijven zetten social media in, maar daarbij ontbreekt het vaak aan een strategie, terwijl die juist ontzettend belangrijk is. Dus analyseren en formuleren we samen eerst je doelstellingen. Wie is je doelgroep en waar bevindt die zich? Hoe wil je je doelgroep aanspreken? Wat is het doel van de dialoog op social media? Wat wil je ermee bereiken? En hoe gaan we dat meten en monitoren? Aan de hand van deze informatie formuleren we een online strategie en actieplan dat past bij jou en je bedrijf.

Dit alles vatten we samen in de uitvoering van sterk community management. In het plan wat hieruit ontstaat werken we ook aan de strategie voor de belangrijke social media kanalen voor jouw bedrijf, zoals:

Community management: zelf doen, of laten doen?

Community management kan een tijdrovende taak zijn. Dus naast advies over het gebruik van social media, kunnen wij je community management ook volledig uit handen nemen. We gaan de dialoog aan met je fans door leuke berichten te posten en vragen te stellen. We zorgen dat ze zich thuis voelen in jouw community en beantwoorden al hun vragen. Zo kunnen we ook je webcare, een online klantenservice, verzorgen. Door snel en adequaat te reageren, lossen we veel problemen snel op en herstellen we meteen het vertrouwen van de klant. Ook dat is community management.

Meer lezen over soclal media marketing?

Lees ons social media blog!

Ook in contact komen met je doelgroep?

Dat kan! Social media heeft enorm veel te bieden. Dus kom eens praten over een succesvolle strategie. Bel ons, stel je vraag hieronder, of stuur ons gewoon een Facebookberichtje!