Bel ons: +31 (0)76 763 06 00
Adviesrapport

Staat e-mail marketing op de planning, maar weet je niet waar te beginnen? Een goede voorbereiding is noodzakelijk. Een e-mailmarketing strategie is nodig voor het schrijven van jouw toekomstige succesverhaal.

Wij werken ook voor

  • Notenboom
  • De Breed & Partners

De voordelen van het e-mailmarketing adviesrapport

  • Precies weten wat wel en niet werkt bij e-mailmarketing
  • Je krijgt concrete verbeterpunten
  • Je kunt direct zelf aan de slag, of het werk aan ons overlaten
  • Betere targeting voor je campagnes
  • Meer leads en conversies

Een strategische aanpak

Om te beginnen bekijken we de huidige situatie. Hoe zet je e-mailmarketing nu in en wat bereik je ermee? Stuur je de juiste e-mails naar de juiste personen? Worden e-mails vaak geopend en klikken mensen door naar je website? Niet onbelangrijk: worden er conversies gerealiseerd door de inzet van e-mailmarketing? Vervolgens kijken we naar de doelstellingen die je in je bedrijfs- en online strategie hebt bepaald. Hoe kunnen we e-mailmarketing inzetten om deze doelstellingen te behalen? Hier geven wij je uitgebreid advies over, met concrete actiepunten die conversieverhogend werken.

Uitgebreid onderzoek

We geven je advies over verschillende factoren van e-mailmarketing. Zo bespreken we de strategie, de basis voor al je online marketing activiteiten. Daarnaast analyseren we de cijfers: hoe scoor je ten opzichte van de branche? Worden doelstellingen wel behaald? Ook bespreken we hoe je campagnes in elkaar zitten. En hoe zit het bijvoorbeeld met campagne flows? Wordt de juiste e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment gestuurd? Wordt er goede content in je e-mails gebruikt en sluiten opmaak en design aan bij je doelgroep? En heel belangrijk: voldoen je e-mailcampagnes aan de huidige wetten rond privacy en telecom? Alles komt aan bod.

Succesvol met e-mail

Laten we samen eens kijken wat er verbeterd kan worden. E-mailcampagnes opzetten kost veel tijd. Zonde als je er weinig mee bereikt! Wij weten daar wel raad mee, dus laat een berichtje achter met je vraag. Vinden we leuk!